Shalegas / Skifergas NEJ TAK!

Beklager min vrede! MEN:
KOM SÅ VENNER! DET ER FOR SLØVT!!! I skal ud af jeres små soverum. Vågn op! Det her skifergas er noget skidt. Det foregår lige om lidt og her i lille skønne Danmark. Er I da ligeglade? med forurenet drikkevand, miljøkatastrofer. Husk det er ikke en gang et Dansk Naturgas eventyr det handler om. 80% af pengene ryger til udlandet. Vi ender med en energikilde der er værre end Kul i CO2. Tag dog stilling kære venner. DET ER VORES BØRNS FREMTID.

De har bl.a. sagt nej i Bulgarien, Frankrig, Tyskland, Holland, Sverige pga af for stor risiko for miljøkatastrofi. Her I Danmark snorksover vi til TV og FB. Det er til at krumme tær over. Vågn dog op Vikinger!!!

Med mindre du syntes det er en god idé med skifergas? For det er det din stilhed siger lige nu. (AT I ER LIGEGLADE).
Så gør da i det mindste noget. Og ikke for min skyld, men for din egen, nordjydernes og hele danmark.

1. Skriv under på at Frederikshavns Byråd skal stoppe det. (Kun knap 600 vågne danskere har været her. Vi skal over 10.000 KOM SÅ!)
http://www.avaaz.org/en/petition/Nej_til_proveboringer_efter_skifergas_i_Nordjylland/

2. Følg med på denne side http://www.skifergasnejtak.dk/ og bliv meget klogere allerede ved bare at læse forsiden. Fortæl, venner, familie og naboer om dette problem og deltag i opslåede møder demonstrationer.

3. Gør dig selv beslutsom på kort tid. Der er masser af dokumenteret materiale derude, der siger det er noget skidt det her. http://vimeo.com/44367635#at=0

4. Stil dig selv og andre det enkelte spørgsmål. Når mange andre lande siger nej, hvorfor gør lille danmark så ikke. Er vi ikke et af de skrappeste lande til rent miljø og vedvarende energi. Åbenbart ikke?

Lettere frustrerede Vikingegrynt
Sofus

PS, til de af jer der er i fuld gang med at sige nej. Den var ikke til jer 🙂
Open post on Sofus Comers site