Sofus Comer

Photojournalism, Music and the walk of Life

Herrefest for alle, endte som en bragende succes.


Mads og Ejgil leder os på Gul rute og så starter “De blå fra Sønderhå og Hørsted og Omegns”, første Herretur. Der med den rivende success af mandehørm allerede er sat til at ske igen inden for snarest fremtid.


Embak Sø.

Så kunne vi alle være derSøren leder an og sætter et højt tempo

Godt kvinderne ikke var med. For der var en del “avancerede” forhindringer der skulle gennemleves.Alle skulle lige smage Ejgils medbragte “Bette en” og den smagte godtEneste pige der var med på turen. Hun havde det som blommen i et æg!

Lækker hjemmebag og termokaffe. Intet var savnet
Nu er vi hjemme hos Mads på NabevejVælg selv om du vil smage købe øl importeret fra København eller om du vil smage Mads Hegaards gode egenbryg.
Helt precist hvad der sker her og på de næste 4 fotos virker voldsomt, men bare rolig. Alt er vel orkestreret til mindst detalje om hvornår hvem smider hvad ud af vinduet og hvem der samler op og smider ting på velovervejet mindre bål, der ikke svitser toppen af de gamle træer.


Next Post

Previous Post

© 2024 Sofus Comer

Theme by Anders Norén

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more